Stichting Aandacht voor Pesten

Landelijk steunpunt op gebied van pesten. Hulp, informatie en support dmv bekende Nederlanders

Homepage – Pestweb

Als je te maken hebt met pesten, vind je het misschien lastig om erover te praten. Bij Pestweb kun je je verhaal kwijt. Voor jezelf of iemand anders. Wij helpen je met tips en advies om het pesten te stoppen. Kijk op deze website of chat, mail of bel met ons.

Stop (digitaal) pesten en cyberpesten ” tips en lespakket

Online pesten, cyberpesten, digitaal pesten: het zijn allemaal termen die we gebruiken voor pestgedrag via sociale media. Beschermd door anonimiteit gaat cyberpesten veel verder dan andere vormen van pesten. Digitaal pesten kan op veel manieren.

Jeugdsportfonds Landelijk

Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging.

De Windhoek | schoolpagina

De schoolpagina van De Windhoek biedt informatie over de schoolprestaties.

Armoedepact

Er zijn veel organisaties in Almelo die u een HELPENDE HAND willen bieden! Klik op het onderwerp waar u vragen over heeft. Armoedepact Armoedepact verbindt verschillende organisaties die zich bezig houden met het bestrijden van armoede in Almelo. Als Almelose organisaties gaan we aan de slag met het opzetten, uitvoeren van een gezamenlijk actieprogramma gericht op de voorkoming en bestrijding van armoede.

J/M Ouders

J/M is dé site voor ouders van kinderen tussen 4 en 16 jaar. Met actuele en interessante onderwerpen over opvoeden, ouderschap, onderwijs en gezondheid van je kind.

Moed | Verbeter je eigen leefomgeving

Moed is onderdeel van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld. Moed stimuleert en ondersteunt initiatieven voor verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving en streeft naar een samenleving waarin iedereen zich bewust is van de oorzaken en gevolgen van pesten en geweld.

Home | Loes.nl

Je wilt je kind meertalig opvoeden. Bijvoorbeeld in het Nederlands en in je moedertaal. Hoe doe je dat als je allebei al goed Nederlands spreekt? Of als maar één van jullie Nederlands spreekt? Of zelfs geen van beide? De Loes wegwijzer voor meertalig opvoeden bevat tips en informatie voor ouders en professionals.

OPOA Stichting Primair Onderwijs Almelo – Home

Korte beschrijving van de website voor Google