John Helsloot

John Helsloot

Als OOP’er (onderwijs ondersteunend personeel) wil ik me graag voorstellen. Ik ben John Helsloot en al sinds januari 2000 op de Windhoek werkzaam als systeembeheerder. Ik zorg er voor dat het netwerk draaiende blijft binnen de school .

In samenspraak met de directie en ict-coordinator houd ik mij oa bezig met nieuwe aankopen van o.a. digiboarden, tablets en notebooks etc. Alles wat te maken heeft met automatisering. Het werkzaam houden van de software die op school wordt gebruikt. Ik heb niet alleen met collega’s maar ook met leerlingen te maken, vragen van velerlei aard, dit maakt het voor mij tot een boeiende en dynamische werkomgeving. Een totaal pakket dus.

Ik vind het heerlijk om zo mijn eigen tijd in te kunnen delen en de werkzaamheden op juiste waarde in te schatten. Het biedt voldoende ruimte om niet ict gerelateerde werkzaamheden op te pakken. Sinds ik op school ben maak ik van verschillende activiteiten, zoals Kerst, musical, schoolplein, foto’s die op de website worden gezet. Om samen te mogen werken met leerkrachten en kinderen vind ik een voorrecht binnen mijn functie op de Windhoek.

Jerry Meupelenberg

Jerry Meupelenberg

Ik ben Jerry, al 15 jaar getrouwd met Jacqueline. Samen hebben wij 2 dochters, Verena en Michelle. Wij wonen in Almelo op het Windmolenbroek. Mijn hobby`s zijn het houden van postduiven. Al sinds ik een kind ben heb ik postduiven. Ook ben ik actief lid van de postduivenvereniging en vlieg wedstrijden met de duiven.

Mijn oude vak was timmerman op de bouw door het hele land heen. Ook verrichtte ik veel andere werkzaamheden op de bouw. Helaas was er door de crisis steeds minder werk en door mijn rugklachten werd het werken op de bouw erg zwaar.

Ik kwam thuis te zitten en wilde graag iets om handen hebben om mij niet te gaan vervelen. Op een dag kwam ik buurman Ferry tegen en kwamen aan de praat over klussen e.d. , zo kwam de baan van conciërge te sprake. Het leek mij super gaaf en ze kwam de bal aan het rollen. Eerst begon ik twee dagen op vrijwillige basis maar al snel begon ik mijn draai hier te vinden en kwam ik elke dag. Ik vind het een fijne afwisselende baan en hoop dat ik nog vele jaren conciërge mag zijn op de Windhoek.

Ilse Bouwhuis

Ilse Bouwhuis

Ik ben Ilse Bouwhuis, woon in Vroomshoop, ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen. Sinds december 2013 werk ik op de maandag en dinsdag op de Windhoek als administratief medewerkster.
Hier verricht ik diverse werkzaamheden, zoals de telefoon beantwoorden, de verzuim- en leerlingenregistratie, allerlei typewerk en overige administratieve klusjes.
De Windhoek vind ik een fijne plek om te werken: het is afwisselend werk in een prettige sfeer en je hebt een leuk contact met kinderen en collega’s.