Homepage – Week tegen pesten

De Week Tegen Pesten 2019 is van 23 tot en met 27 september. Dit jaar is het thema: Wees een held, met elkaar. Iedereen die een positieve bijdrage levert aan de groep is een held: leraar én leerlingen. Doe ook mee met jullie school en maak een goede start voor een fijne en sociaal veilige school!

Stichting Leergeld Almelo | Stichting Leergeld Almelo

No Description

Stichting Aandacht voor Pesten

De Stichting Aandacht voor Pesten is een initiatief van de Kinder- en Jeugdtherapeuten Mieke Elberts en Anja van de Weerd. De gevolgen van pesten worden vaak ernstig onderschat. lees verder… Licht Verstandelijke Beperking en Pesten. lees verder… Veel organisaties, bedrijven en instellingen steunen de Stichting.

Homepage – Pestweb

Bij Pestweb kun je je verhaal kwijt als je te maken hebt met pesten. Wij helpen je met tips en advies om het pesten te stoppen. Op deze website vertellen we je daar meer over. Je kunt ook chatten, mailen of bellen met ons.

Stop (digitaal) pesten en cyberpesten ” tips en lespakket

Online pesten, cyberpesten, digitaal pesten: het zijn allemaal termen die we gebruiken voor pestgedrag via sociale media. Beschermd door anonimiteit gaat cyberpesten veel verder dan andere vormen van pesten. In het programma Make Holland Great Again van BNNVARA is een actie opgezet tegen online haat: Zie jij een haatbericht op internet?

Home | Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

De Windhoek

Onderwijstype: Basisonderwijs Een basisschool kiest u met zorg. De basisschooltijd vormt tenslotte een belangrijk onderdeel van een mensenleven. Zowel voor de kinderen als voor u. Deze schoolgids is bedoeld voor de ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij de school. In deze gids vindt u praktische informatie zoals de schooltijden, vakanties, studiedagen, schoolregels en opvang.

Verbindt organisaties die samen strijden tegen armoede | Armoedepact

Verbindt organisaties die samen strijden tegen armoede. Armoedepact verbindt verschillende organisaties die zich bezig houden met het bestrijden van armoede in Almelo. Als Almelose organisaties gaan we aan de slag met het opzetten, uitvoeren van een gezamenlijk actieprogramma gericht op de voorkoming en bestrijding van armoede. Van kwetsbaar naar weerbaar!

JM Ouders – dé site voor ouders van kinderen tussen 4 en 16 jaar.

J/M is dé site voor ouders van kinderen tussen 4 en 16 jaar. Met actuele en interessante onderwerpen over opvoeden, ouderschap, onderwijs en gezondheid.

Moed | Verbeter je eigen leefomgeving

De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld stimuleert, initieert en ondersteunt sinds 1997 initiatieven voor verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving. De stichting streeft naar een samenleving waarin iedereen zich bewust is van de oorzaken en gevolgen van pesten en [zinloos]geweld.Moed is nodig om je eigen leefomgeving te verbeteren! De Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld staat synoniem voor Moed.

Home | Loes.nl

Je wilt je kind meertalig opvoeden. Bijvoorbeeld in het Nederlands en in je moedertaal. Hoe doe je dat als je allebei al goed Nederlands spreekt? Of als maar één van jullie Nederlands spreekt? Of zelfs geen van beide? De Loes wegwijzer voor meertalig opvoeden bevat tips en informatie voor ouders en professionals.

OPOA Stichting Primair Onderwijs Almelo – Home

Als uw zoon of dochter bijna vier is gaat hij of zij voor het eerst naar de basisschool. Een grote en spannende stap voor uw kind maar ook voor u. Natuurlijk wilt u een school kiezen die het beste bij uw zoon of dochter past.